Pazar, 05. Eylül 2010
Reklam

Hava Durumu

Parçalı BulutluParçalı Bulutlu 21 oC
Nem: % 78
Rüzgar: Kuzey yönünde 11 hızında km/s
Paz 22 ⇒ 26 oC » Bazı Bölgelerde Sağanak Yağış «
Pzt 22 ⇒ 26 oC » Parçalı Bulutlu «
Sal 20 ⇒ 25 oC » Yer Yer Yağışlı «

Günün Sözü

Rızık, bilgi ile artsaydı câhilden zor geçinen olmazdı.
Sâdî -

Anket

AKP Hükümeti başörtüsü problemini çözmede samimi mi

İşte, Türban krizinin kare kare görüntüleri PDF Yazdır E-posta
Pazar, 25 Kasım 2007 00:00
alt

ADANA - Özgan, yaptığı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen programda "Bir Öğretmen Olmalı" adlı kompozisyonuyla ödül almaya hak kazanan Kozan İmam Hatip Lisesi 11/C sınıfı öğrencisi Tevhide Kütük'ün, başörtülü olduğu gerekçesiyle Kaymakam Aydın Tetikoğlu ve Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Çopur'un kürsüden indirilmesini istemesinin ardından salonu terk ettiğini söyledi. alt

İnsanların psikolojisine çok önem verdiğini belirten Özgan, "Hele hele çocukların psikolojisine daha çok önem veririm. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bir gün bulunduğumuz makamları çocuklarımız dolduracak. Bu kız çocuğumuzun o andaki duygusal anı ve ağlaması beni çok duygulandırdı. Bu çocuğumuz ömrü buyunca bu anını unutamaz. Eğer soruşturma yapılacaksa ödülünü verin sonra yaparsınız. Çocuğun oradaki duygu dolu anı beni derinden etkilediği için salonu terk ettim" dedi.

Dün Kozan Belediye Sineması'nda düzenlenen programda, Kaymakam Aydın Tetikoğlu ve Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Çopur'un isteği üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat tarafından başörtülü olduğu gerekçesiyle ödülünü alamadan kürsüden indirilen Tevhide Kütük, "Neden Hocam" diyerek gözyaşı dökmüştü.

Kaynak: www.habervitrini.com/haber.asp?id=312408

Perşembe, 20 Kasım 2008 20:25 tarihinde güncellendi

Yorumlar  

0 #1 gezginci 2010-06-03 09:40
ÜZülmeyiniz gevşemeyiniz eğer inanıyorsanız üstünsünüz
Alıntı

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile